"Cu emoțiile la muncă"

               - atelier pentru inteligența emoțională -

Auzim adesea îndemnuri precum "Nu duce problemele de acasa la munca!". Așa! și cu emoțiile ce sa facem? Testam, evaluam si perfectionam cunostinte si abilitati. De nu si inteligenta emotionala? Cand vorbim de performanta la munca ne gandim la obiective si rezultate. De ce nu si la performanta relatiilor?

Esti si tu printre cei caroră ni se cere adesea:

 • să ne adaptăm la schimbari organizaționale și de mediu?

 • să performăm într-un mediu dinamic și alert?

 • să interacționăm cu o mare varietate de tipologii de persoane?

Dacă răspunsul tău e DA la cel puțin un aspect din cele menționate până acum, te invit în programul "Cu emoțiile la munca" pentru:

 • a știi cum stai acum la capitolul inteligență emoțională în muncă,

 • a înțelege ce anume formează si influențează inteligență emoțională,

 • a putea obține performanță în relațiile de la muncă.

Pe parcursul intalnirilor noastre vei putea să descoperi si sa te descoperi in relatie cu propriile emotii. Vei afla cat de inteligente sunt emotiile tale pentru a construi un punct de pornire in aplicarea inteligentei emotionale la munca. Daca te preocupa performanta la munca vei afla cum sa obtii o performanta a emotiilor si vei putea sa gasesti propriul mod de a antrena emotiile la munca.

Vei face fitness emotional!

Am construit acest program ca pe o calatorie in compania emotiilor plecand de la cateva elemente observate in viata mea si a celor din jur.Ultimii ani au reprezentat pentru majoritatea dintre noi adevarate teste de rezistenta si rezilienta.A deveni mai rezistent inseamna a ne opune si a face uz de forta si mai inseamna a ramane pe loc (adanc ancorati) in timp ce apar fisuri, crapaturi iar uneori ceva cedeaza si se rupe.

Dezvoltarea rezilientei este despre adaptare si despre invatare cu efecte precum cresterea, dezvoltarea, asimilarea si modelarea.Oamenii doresc sa echilibreze balanta work - life intr-o lume in care munca de acasa e tot mai prezenta, precum si focusul pe siguranta si stabilitate.In timp ce evenimentele sociale si economice se deruleaza cu repeziciune, oamenilor li se cere sa nu reactioneze la cald si sa nu ia lucrurile personal.

In fata provocarilor si a necunoscutului apare vulnerabilitatea atat prin faptul ca retele cunoscute nu se potrivesc cat si prin greselile care acompaniaza noile solutii. Fake-it till you make-it e un principiu pe care l-am auzit spus si aplicat de multi.

Intr-o lume multietnica in care migrarea si miscarea populatiei apare in valuri ni se cere sa ii integram pe altii, respectiv sa ne integram noi.

Ce iti doresti acum cel mai tare si mai tare?

Daca printre dorintele tale se afla

 • de a contribui in mod pozitiv la experienta si existenta celor din jur

 • de a te dezvolta si a urma cursul evenimentelor ce ti se arata intr-o maniera potrivita tie

 • de a putea creea relatii si a le mentine relatii in momente de dificultate

atunci hai in urmatoarea calatorie "Cu emotiile la munca".


Programul se deruleaza pe parcursul a 4 intalniri de grup si 2 intalniri individuale.

 • Intalnirile de grup sunt cu durata totala de 12 ore, planificate din 2 in 2 saptamani, in zilele de sambata dimineata.

  Subiectele acestor intalniri sunt:

  • autocunoastere si descoperirea modelului Genos;

  • intelegerea emotiilor noastre si pe ale altora;

  • autenticitatea si luarea deciziilor;

  • gestionarea emotiilor si influentarea altora.

 • Intalnirile individuale au durata totala de 3 ore si pot fi solicitate incepand cu a 2-a intalnire a programului si nu mai tarziu de 1 luna de la finalizarea lui. Acestea vor fi programate de comun acord la o data si ora convenabile.

 • In cadrul acestui program vei beneficia de o autoevaluare prin intermediul "Workplace Assessment Self-Assessment", instrument licentiat al Genos International.

 • Pentru facilitarea intalnirilor de grup vom folosi instrumente vizuale si actionale din metodologia Points of You care se bazează pe convingerea că fiecare lucru care ne înconjoară are nenumărate puncte de vedere.

Inscrierea in program se poate face aici: ....


Grupul va fi de maxim 6 participanti si odata format va fi inchis (nu se vor alatura persoane noi de la o intalnire la alta), astfel vom crea impreuna premisele unui mediu sigur si confortabil.

Locatia pentru desfasurarea evenimentului va fi anuntata celor inscrisi.

Costul total al programului este: 350 EURO.

*poti beneficia de 10% discount la plata integrala.

**profesionistii certificati POY Level 1 beneficiaza de 20 % discount la plata integrala.

*** discounturile nu pot fi cumulate.Cum iti suna Keep Calm at Work?

Cum ar putea fi performanta ta cand aplici Keep Calm?

Ce impact ar avea asupra vietii tale ca tu sa Keep Calm?

Creați un site gratuit!