- Despre mine -

cine sunt și cu ce mă ocup

De profesie sunt economist iar domeniul în care am activat o perioadă consistentă de timp este cel al resurselor umane (cam 20 de ani). Mulți ani am invatat făcând, "dând cu capul" și greșind, zicând "da" provocarilor am cautat noutatea în activitatea profesionala și am preluat diferite abordări văzute și auzite de la cei din jurul meu.

După multă experiență cumulată a aparut o nevoie de învațare mai profundă și astfel am decis să investesc în a mă educa, a mă dezvolta și implicit în a evolua. Am ajuns ca pe parcursul a mai bine de 5 ani (cât un ciclu de studii superioare) să ramific competențele profesionale în 3 direcții: training, coaching și consiliere - toate orientate spre dezvoltarea personală.

Acum pot să recomand și altora, cu încredere și îndrăzneală, să acceseze programe de grup precum și sesiuni individuale atunci când se află într-un impas, la o răscruce sau într-un proces de decizie precum și atunci când doresc să evolueze.

Cred ca fiecare merită să fie încurajat să urmeze direcția pe care și-o dorește și care îi este de impact. Astfel îmi doresc tare mult să ajut oamenii în călătoriile lor personale, să îi susțin să se descopere și să se pună în valoare precum și să obțină o calitate mai bună a vieții atât în prezent cât și în viitor.

Certificarile care îmi completează experiența și de unde am extras o bună parte dintre instrumentele de lucru sunt cele de Trainer - acreditat ANC (2018), Consilier în dezvoltare personală - acreditat ANC (in 2018), Specialist în activitatea de coaching - acreditat ANC (2020), Points of You Practitioner Level 1 si 2 (2021, 2022), Genos Practitioner (2022).

Valorile după care mă ghidez și pe care mă strădui să le aduc în interacțiunile profesionale:

  • Autenticitate: fiecare are dreptul de a fi respectat pentru ceea ce este, doar așa își poate trăi propriile valori și își poate ghida acțiunile în direcția care să îl sprijine. Când suntem noi înșine și ne simțim liberi să ne manifestăm poate fi scos la iveală și fructificat potențialul din noi.

  • Conectare: prin abordarea centrată pe nevoile clientului îmi propun să ofer prezența și sustinere maximă, conectare cu alte cuvinte. Îmi mai propun să ofer compasiune: să arăt înțelegere și disponibilitate de a oferi sprijin fără a judeca.

  • Creativitate: pentru a evolua avem nevoie de învățare și de schimbare iar prin creativitate putem găsi abordări noi la probleme vechi. Cred că oamenii și nevoile nu pot fi șablonate, astfel îmi doresc să ofer personalizarea care servește cel mai bine obiectivului clientului.

Creați un site gratuit!