Hello Points of You

Points of you Practitioner, Level 1 - Formare în metodologia Points of You

Despre workshop

Bun venit în lumea Points of You®.
În această zi de training captivantă vei "gusta" instrumentele și metoda Points of You®, vei experimenta o formă unică de comunicare și dialog și vei adăuga noi abilități în lista ta de cunoștințe profesionale.

L1 Hello Points poate fi urmat atât în sesiunide grup (maxim 6 participanți) cât și individual, respectiv atât on line cat și on site. Scrie-mi și stabilim împreuna calendarul și locația pentru workshop.

Absolvirea Workshopului Hello Points îți acordă titulatura de Points of You® Explorer.

De ce Points of You?

Parcurgerea workshopului îți poate servi în două direcții: vei bebeficia atât de trainig cât și de coaching.

Prin componenta de training vei învăța despre metodologia Points of You și o vei aplica folosind două dintre instrumentele consacrate: The Coaching Game și Punctum.

Ce vei învăța?:

Conceptul Points of You.Lumea Points of You® și cum funcționează ea.

Cardurile Points of You. Vei învăța cum să folosești o tehnică exclusivă de observație a fotografiei pentru a câștiga noi perspective.

Zooming In cu The Coaching Game.Vei trăi o întâlnire rapidă, "speed date", cu gândurile și viziunile tale. Vei experimenta un proces distractiv și simplu, dar care devine surprinzător de profund.

Povestea mea cu Punctum. Reîncadrarea poveștii de viață într-una motivantă, folosind cardurile geniale din Punctum.

Diagrame de proces. Schițează-ți gândurile și emoțiile cu un instrument de coaching personalizat, specific pentru lucrul 1-la-1 și potrivit pentru auto-explorare.

Cum vei învăța?

Vei beneficia de 6 ore de workshop interactiv în care vei folosi instrumentele The Coaching Game și Punctum.

În cadrul workshopului vei învăța instrumentele Points of You, aplicându-ți-le. Astfel vei aborda dezvoltarea ta personală într-o manieră creativă care îți va permite să te desprinzi de șabloane și să identifici opțiuni noi.

Solicită o discuție de introducere sau ofertă.


Creați un site gratuit!